Siirry suoraan sisältöön

Arkistointi ja poistaminen ​

Arkistoi siirtää tallennetun tarinan pois näkyvistä poistamatta sitä; Palauta palauttaa sen takaisin. Poista tallennettu tarina poistaa sen osiosta Kirjasto lopullisesti. Arkistointi ja palauttaminen edellyttävät vahvistettua sähköpostiosoitetta.

Tallennetun tarinan arkistointi ​

Tilaukset: kaikki

  1. Avaa Kirjasto ja valitse välilehti Omat tarinat.
  2. Valitse otsikon Tallennetut alla olevasta tarinakortista … (Lisää toimintoja tarinalle …).
  3. Valitse Arkistoi. Näytölle tulee viesti "Tarina arkistoitu".
Arkistoi siirtää tarinan ryhmään Arkistoidut, joka on ryhmän Tallennetut lopussa.

Tarina siirtyy ryhmään Arkistoidut ryhmän Tallennetut lopussa (tai oman kieliryhmänsä lopussa). Arkistoidut tarinat lasketaan edelleen mukaan tallennettuihin tarinoihin, ja ne voidaan yhä avata, viedä ja niiden ääni toistaa kuten ennenkin.

Esimerkki

Sarah on lukenut A1-tason kroatian tarinansa loppuun ja siirtynyt A2-tasolle. Hän arkistoi A1-tarinat, jotta Tallennetut näyttää vain ne, joita hän lukee tällä hetkellä.

Usean tarinan arkistointi kerralla ​

  1. Valitse otsikon Tallennetut vierestä valintaruutupainike (Valitse tarinoita). Se muuttuu siniseksi ja jokaiseen tarinaan ilmestyy valintaruutu.
  2. Rastita tarinat, jotka haluat arkistoida. Määrää ei ole rajoitettu.
  3. Valitse osion Kirjasto alareunasta Arkistoi valitut. Näytölle tulee viesti, joka kertoo arkistoitujen tarinoiden määrän, esimerkiksi "3 tarinaa arkistoitu".
  4. Valitse valintaruutupainike uudelleen poistuaksesi valintatilasta.

Arkistoidun tarinan etsiminen ja palauttaminen ​

  1. Valitse ryhmän Tallennetut lopusta Arkistoidut (se näyttää määrän, esimerkiksi Arkistoidut (4)). Luettelo avautuu.
  2. Valitse kortti lukeaksesi tarinan, tai valitse kortista … ja sitten Palauta.
  3. Näytölle tulee viesti "Tarina palautettu", ja tarina on jälleen ryhmässä Tallennetut.

Tallennetun tarinan poistaminen ​

  1. Valitse otsikon Tallennetut alla olevasta tarinakortista ….
  2. Valitse Poista tallennettu tarina.

Stichos kysyy ensin: "Poistetaanko tämä tarina kirjastostasi? Tätä toimintoa ei voi peruuttaa." (Jos tarinassa on ääni: "Poistetaanko tämä tarina kirjastostasi? Hankkimasi äänitoiste pysyy sinulla.") Valitse Poista, tai peruuta valitsemalla Säilytä. Kun tarina on poistettu, sitä ei voi palauttaa, eikä se myöskään palaa näkymään Viimeisimmät. Viesti "Poistettu kirjastosta" vahvistaa poiston.

Vinkki

Etkö ole varma, haluatko lukea tarinan vielä uudelleen? Arkistoi se poistamisen sijaan. Voit aina palauttaa arkistoidun tarinan.

Tarinan poistaminen kirjastosta lukemisen aikana ​

  1. Kun tarina on auki, valitse työkalupalkista täytetty kirjanmerkkikuvake (Poista kirjastosta).
  2. Näytölle tulee viesti "Poistettu kirjastosta".

Tällä tavalla poistettuna tarina palaa yleensä osioon Viimeisimmät, jotta voit yhä löytää sen. Jos tarinassa on ääni, Stichos kysyy asiasta ensin; sen ääni pysyy sinulla.

Tarinan poistaminen viimeisimmistä ​

  1. Valitse otsikon Viimeisimmät alla olevasta tarinakortista ….
  2. Valitse Poista viimeaikaisista.
  3. Stichos kysyy: "Poistetaanko tämä tarina viimeaikaisista? Sitä ei ole tallennettu, joten sitä ei voi palauttaa." Valitse Poista, tai peruuta valitsemalla Säilytä.

Näytölle tulee viesti "Poistettu viimeaikaisista."

Vapauttaako arkistointi tilaa Free-tilauksessa?

Ei. Free-tilaus laskee mukaan jokaisen tallennetun tarinan, myös arkistoidut. Tilan vapauttamiseksi poista tarinoita, tai päivitä tilaus rajoittamattomaan. Katso Tilaukset ja rajoitukset.

Jos poistan tarinan, menetänkö sen äänen?

Et. Tarinaan hankkimasi ääni pysyy sinulla, kuten ennen poistamista esitetyssä kysymyksessä mainitaan. Jo omistamasi äänen toistaminen uudelleen ei koskaan kuluta minuuttejasi. Katso Ääni.

Aiheeseen liittyvää: Tarinoiden tallentaminen ja etsiminen · Kirjasto ja sanapankki · Ääni · Tilaukset ja rajoitukset

Oliko tästä sivusta hyötyä?