Forigi vian konton
La opcio Forigi konton, en Agordoj › Konto, definitive forigas vian konton kaj ĝiajn datumojn post 7 tagoj. Ĝis tiam eblas ŝanĝi la decidon per uzado de la opcio Saluti, aŭ per la ligilo kiun ni retpoŝtas al vi.
Kiel mi forigas mian konton?
- Malfermu la kontan menuon (vian avataron supre de la apo) kaj elektu la opcion Agordoj.
- Elektu la langeton Konto kaj rulumu al Forigi konton. Elektu la butonon Forigi konton.
- Legu tion, kion vi perdos, kio okazos al via plano, kaj la daton kiam via konto estos forigita.
- Tajpu vian pasvorton sub la kampo Via pasvorto. Se la dufaktora salutado estas ŝaltita, eble oni petos de vi ankaŭ kodon aŭ pasŝlosilon.
- Elektu la butonon Forigi mian konton.
Vi estas malkonektita en ĉiu aparato, kaj Stichos diras “Via konto estos forigita je … Por ŝanĝi vian decidon antaŭ tiam, salutu aŭ uzu la ligilon, kiun ni retpoŝtis al vi.” Ni ankaŭ retpoŝtas al vi, kun butono Restaŭri mian konton.
Kio estas forigita
La averto listigas ĝin: “Vi perdos vian bibliotekon kaj lastatempajn rakontojn, vian Word Bank, viajn agordojn, kaj ĉiujn Educator-rakontojn kaj kunhavigajn ligilojn (la ligiloj de viaj lernantoj ĉesas funkcii). Rakontoj, kiujn vi kunhavigis kun aliaj lernantoj, restas en la kunhavigita biblioteko, sen io ajn kio ligus ilin al vi.”
Se vi instruas, viaj unuoj, vortlistoj, lernantoj kaj la legado per viaj spurataj ligiloj ankaŭ estas forigitaj.
Ĉu vi unue deziras kopion? Elŝutu viajn datumojn antaŭ ol forigi.
Kio okazas al via plano
Forigo agordas vian pagitan planon ne renoviĝi. La averto montras kiom da tagoj restas en via plano.
- Jara plano: je la foriga dato, vi ricevas repagon por la neuzitaj plenaj monatoj. La averto montras proksimume kiom multe.
- Monata plano aŭ senpaga provperiodo: neniu repago. La forigo finas ĝin. La sola escepto, plano kiu komenciĝis sen senpaga provperiodo, estas klarigita en Plano kaj fakturado.
Fakturoj restas ĉe Stripe, nia pagprovizanto, ĉar la imposta juro postulas, ke ni konservu ilin.
Ekzemplo
Sarah pagas por Learner Plus jare kaj forigas sian konton kun proksimume kvin monatoj restantaj. La averto montras la repagon por tiuj plenaj monatoj. Sep tagojn poste, la konto estas forigita kaj la repago revenas al la karto.
Ŝanĝi vian decidon ene de 7 tagoj
Via konto estas ŝlosita, ne malaperinta, ĝis la montrita dato. Por konservi ĝin, faru unu el la sekvaj agoj:
- Elektu la opcion Saluti kun via retpoŝtadreso kaj pasvorto. Stichos diras “Ĉi tiu konto estas planita por forigo je … Nuligu la forigon por konservi ĝin kaj saluti.” Elektu la butonon Nuligi forigon.
- Malfermu la retpoŝton, kiun ni sendis kaj elektu Restaŭri mian konton, kaj poste denove Restaŭri mian konton en la malfermiĝanta paĝo.
Via konto revenas tiel, kiel ĝi estis, kaj pagita plano estas agordita por denove renoviĝi. Saluti per Google, Microsoft aŭ Apple ne povas nuligi forigon: uzu vian pasvorton aŭ la retpoŝtan ligilon.
Post 7 tagoj
Via konto kaj la personaj datumoj en ĝi estas definitive forigitaj, kaj ni retpoŝtos por informi vin pri tio. Tio ne estas malfarebla, kaj ne eblas restaŭri ĝin post tiu dato. Se vi kreos novan konton poste, karto kiu jam havis senpagan provperiodon ne ricevos alian.
Mi salutas nur per Google, Microsoft aŭ Apple
La forigo postulas pasvorton, tial la sekcio Agordoj diras “Unue agordu pasvorton en la sekcio Pasvorto por uzi ĉi tion.” Vidu Agordi pasvorton. Se la dufaktora salutado estas ŝaltita, via kodo aŭ pasŝlosilo anstataŭe konfirmas ĝin. Se vi havas neniun pasvorton kaj la dufaktora salutado estas malŝaltita, unue denove salutu per via provizanto; la forigo funkcios dum la sekvaj 10 minutoj.
Estas skribite ke mia abono ne povis esti haltigita
“Via abono ne povis esti haltigita nun, tial nenio estis forigita.” Stripe ne respondis. Provu denove post kelkaj minutoj.
Mi ne petis ĉi tion
Tuj restaŭru vian konton per la retpoŝto, ŝanĝu vian pasvorton kaj skribu al info@stichos.com.
Rilataj: Elŝuti viajn datumojn · Plano kaj fakturado · Salutaj metodoj · Agordoj kaj konto
Ĉu tiu ĉi paĝo estis helpa?