Перейти до основного вмісту

Архівування або видалення студента ​

Архівуй студента, якщо заняття з ним поки призупинено: історія його читання зберігається, і його можна відновити. Видали студента, щоб прибрати його назавжди разом із посиланнями та всіма прочитаними матеріалами.

Для архівування та відновлення потрібен план Educator Studio. Видалити студента можна навіть після закінчення дії плану.

Що зберігає або видаляє кожна дія ​

АрхівуванняВидалення
Студент у твоєму спискуПереходить у розділ ЗаархівованіЗникає
Їхні посиланняПродовжують відкриватися, але припиняють записуватиПерестають працювати
Прочитане ними ранішеЗберігаєтьсяВидаляється
СкасуванняВідновитиНеможливо скасувати

У будь-якому випадку твої звичайні посилання залишаються без змін.

Видалення студента також вилучає історії з власної Бібліотеки цього студента, якщо посилання відкривалося після входу в акаунт (хіба що копія була збережена). Архівування цього не робить.

Як відправити студента в архів? ​

  1. На своєму Dashboard відкрий студента або клас.
  2. Обери Керувати студентом, а потім Архівувати.
  3. Stichos запитає «Заархівувати цього студента?»: «Вони залишать твій список студентів. Їхні посилання продовжуватимуть відкриватися, але припинять записувати прочитане. Ти зможеш відновити їх із розділу Заархівовані на своєму Dashboard.»
  4. Обери Архівувати. Після цього ти повернешся на свій Dashboard.

Заархівований студент зникає з розділу Усі студенти, з новин, що з'явилися після твого останнього перегляду, та зі списку Додати посилання для… під час поширення історії. За їхніми посиланнями більше не з'являється сповіщення, що викладач побачить їхнє читання, і нічого з прочитаного ними під час перебування в архіві не записується. Ти все ще можеш відкрити їхню сторінку, з їхньою динамікою, і звіти з розділу Заархівовані.

Приклад

Noah робить перерву у вивченні російської на літо. Elena відправляє його в архів. Його старі посилання все ще відкриваються, якщо він захоче щось перечитати, а його прочитане за весну залишається на його сторінці у розділі Заархівовані.

Відновлення заархівованого студента ​

  1. На своєму Dashboard обери Заархівовані, щоб відкрити список.
  2. Обери Відновити поруч із їхнім ім'ям.

Або відкрий сторінку студента з розділу Заархівовані, обери Керувати студентом, а потім Відновити. Ти залишишся на цій сторінці.

Вони повертаються до розділів Усі студенти та Додати посилання для…, а їхні посилання знову записують прочитане. Також можна відновити когось під час додавання студента з таким самим ім'ям: обери кнопку Відновити …, яка з'явиться на екрані.

Видалення студента ​

  1. На своєму Dashboard відкрий студента або клас.
  2. Обери Керувати студентом, а потім Видалити.
  3. Stichos запитає «Видалити цього студента?»: «Їхні посилання перестануть працювати, а прочитане ними буде видалено. Цю дію неможливо скасувати.»
  4. Обери Видалити студента. Після цього ти повернешся на свій Dashboard.

Щоб видалити заархівованого студента, відкрий розділ Заархівовані та обери Видалити студента поруч із їхнім ім'ям. Спочатку з'явиться те саме запитання: «Видалити цього студента?».

Якщо заняття з ними можуть відновитися, краще натомість відправити їх в архів.

Видалення одного посилання або історії ​

  • Одне посилання: у звіті за цим посиланням обери Видалити посилання. Прочитане за цим посиланням видаляється, але студент залишається. Див. Як читати звіт за посиланням.
  • Історія: в Educator Studio, під час видалення історії, яку студенти читали за відстежуваними посиланнями, до запитання додається: «Те, що студенти читають за цими посиланнями, також буде видалено з твого Dashboard. Щоб зберегти ці дані, замість цього відправ історію в архів.» Архівування історії зберігає прочитане за нею.

Дані про прочитане також видаляються разом із твоїм акаунтом.

Дія плану закінчилася. Що ще можна робити?

Можна видалити студента (кнопка Видалити студента на його сторінці), а також видалити або вимкнути посилання. Архівувати чи відновлювати студентів неможливо до поновлення підписки. Див. Dashboard.

Як довго зберігаються дані про прочитане студентами?

Доки не буде видалено студента, посилання, історію або твій акаунт. Інших часових обмежень немає.

Пов'язані теми: Dashboard · Додавання студентів і класів · Як читати звіт за посиланням · Що бачить твій викладач

Ця сторінка була корисною?