Sari la conținutul principal

Arhivează și șterge ​

Opțiunea Arhivează ascunde o poveste salvată din vedere fără a o elimina; opțiunea Restaurează o aduce înapoi. Opțiunea Șterge povestea salvată o elimină definitiv din secțiunea Bibliotecă. Arhivarea și restaurarea necesită o adresă de email confirmată.

Arhivează o poveste salvată ​

Planuri: toate

  1. Deschide secțiunea Bibliotecă, în fila Poveștile tale.
  2. Sub Salvate, alege … pe cardul poveștii (Mai multe acțiuni pentru …).
  3. Alege Arhivează. Un mesaj va afișa „Poveste arhivată”.
Opțiunea Arhivează mută o poveste în grupul Arhivate, la finalul secțiunii Salvate.

Povestea se mută în grupul Arhivate la finalul secțiunii Salvate (sau la finalul grupului de limbă corespunzător). Poveștile arhivate se pun în continuare la socoteală la numărul de povești salvate și pot fi în continuare deschise, exportate și li se poate reda fișierul audio ca înainte.

Exemplu

Sarah a terminat poveștile de limba croată de nivel A1 și a trecut la nivelul A2. Ea arhivează poveștile de nivel A1 astfel încât secțiunea Salvate să afișeze doar ceea ce citește în prezent.

Arhivează mai multe povești simultan ​

  1. Lângă Salvate, alege butonul cu casetă de selectare (Selectează povești). Acesta devine albastru și apare o casetă de selectare pe fiecare poveste.
  2. Bifează poveștile pe care dorești să le arhivezi. Nu există o limită.
  3. În partea de jos din Bibliotecă, alege Arhivează selecția. Un mesaj va afișa câte povești au fost arhivate, de exemplu „3 povești arhivate”.
  4. Alege din nou butonul cu casetă de selectare pentru a ieși din modul de selecție.

Găsește și restaurează o poveste arhivată ​

  1. La finalul secțiunii Salvate, alege Arhivate (se afișează numărul de povești, de exemplu Arhivate (4)). Lista se deschide.
  2. Alege un card pentru a citi povestea, sau alege … pe cardul acesteia, apoi Restaurează.
  3. Un mesaj va afișa „Poveste restaurată”, iar povestea revine în secțiunea Salvate.

Șterge o poveste salvată ​

  1. Sub Salvate, alege … pe cardul poveștii.
  2. Alege Șterge povestea salvată.

Stichos va întreba mai întâi: „Ștergi această poveste din bibliotecă? Această acțiune nu poate fi anulată.” (Pentru povești cu audio: „Ștergi această poveste din Bibliotecă? Fișierul audio obținut pentru ea rămâne al tău.”) Alege butonul Șterge, sau butonul Păstrează pentru a opri acțiunea. Odată ștearsă, povestea nu poate fi adusă înapoi și nu se întoarce nici în lista Recente. Mesajul „Eliminată din Bibliotecă” confirmă acțiunea.

Sfat

Nu știi sigur dacă vei mai dori o poveste în viitor? Arhiveaz-o. Poți oricând să restaurezi o poveste arhivată.

Elimină o poveste din bibliotecă în timp ce o citești ​

  1. Cu povestea deschisă, alege semnul de carte plin din bara de instrumente (Elimină din Bibliotecă).
  2. Un mesaj va afișa „Eliminată din Bibliotecă”.

Eliminată în acest fel, povestea se întoarce de obicei în secțiunea Recente, astfel încât să poată fi găsită în continuare. Dacă are audio, Stichos cere o confirmare mai întâi; fișierul audio rămâne al tău.

Elimină o poveste din lista de recente ​

  1. Sub Recente, alege … pe cardul poveștii.
  2. Alege Elimină din recente.
  3. Stichos va întreba: „Elimini această poveste din recente? Nu este salvată, așa că nu va putea fi recuperată.” Alege butonul Elimină, sau butonul Păstrează pentru a anula.

Un mesaj va afișa „Eliminată din recente.”

Arhivarea eliberează spațiu în planul Free?

Nu. Planul Free numără fiecare poveste salvată, inclusiv pe cele arhivate. Pentru a face loc, șterge povești, sau treci la un plan superior pentru a nu avea limite. Consultă Planuri și limite.

Dacă șterg o poveste, îi pierd fișierul audio?

Nu. Fișierul audio obținut pentru o poveste rămâne al tău, exact cum indică întrebarea de dinaintea ștergerii. Redarea repetată a unui fișier audio pe care îl deții deja nu consumă niciodată din minutele tale. Consultă Audio.

Articole similare: Salvarea și găsirea poveștilor · Secțiunea Bibliotecă și Banca de cuvinte · Audio · Planuri și limite

A fost utilă această pagină?