Depanare
Găsește mai jos mesajul pe care îl vezi, după secțiune, și află ce se poate face. Dacă nu se află aici, întreabă secțiunea de Ajutor sau scrie-ne.
Confirmarea adresei de e-mail
„Verifică-ți e-mailul pentru a te conecta. Ți-am trimis un link nou.” Adresa ta necesită confirmare. Deschide noul e-mail și folosește linkul, sau scrie codul din 6 cifre în casetă. Consultă Confirmarea e-mailului.
Se deschide o casetă „Confirmă-ți adresa de email”. Acțiunea încercată necesită o adresă de e-mail confirmată: salvarea unei povești sau a unui cuvânt, a unui PDF, a unei unități, a unei liste de cuvinte sau a unui link. Introdu codul din 6 cifre din e-mailul primit de la Stichos, sau deschide linkul din acesta, apoi încearcă din nou. Dacă acest cod este prea vechi, alege Trimite un cod nou. La începerea unui abonament, nu este nevoie de o nouă alegere a acestuia: opțiunea Continui spre finalizarea comenzii? oferă planul ales.
„Codul nu a funcționat. Verifică-l și încearcă din nou.” Verifică cifrele. Acolo unde caseta are butonul Trimite un cod nou, alege această opțiune pentru un e-mail nou. În caz contrar, închide caseta și conectează-te din nou cu e-mailul și parola.
„Acest link de verificare a expirat. Trimite-ți unul nou.” Conectează-te din nou cu e-mailul și parola, iar noi trimitem un nou link și un nou cod.
„Prea multe încercări de introducere a codului de la această rețea astăzi. Folosește în schimb linkul din e-mail.” Deschide linkul din e-mail în loc să introduci codul.
Conectare
„Email sau parolă incorectă.” Verifică ambele date, apoi încearcă din nou. Ai uitat parola? Alege Ai uitat parola? în caseta de conectare și îți trimitem pe e-mail un link valabil o oră.
„Prea multe încercări eșuate de conectare. Te rugăm să încerci din nou mai târziu.” Cinci parole greșite în decurs de 15 minute întrerup conectarea pentru acel e-mail. Așteaptă până la 15 minute, sau resetează parola folosind Ai uitat parola?.
„Prea multe coduri greșite. Încearcă din nou în 12 minute.” Prea multe coduri cu doi factori greșite blochează încercările ulterioare pentru un timp, indiferent de metoda pe care o folosești. Așteaptă timpul afișat. În caz de pierdere a aplicației, a cheilor de acces și a codurilor de recuperare, consultă Dacă ai pierdut orice modalitate de conectare.
„Acest cont este programat pentru ștergere pe 3 noiembrie 2026. Anulează ștergerea pentru a-l păstra și a te conecta.” Alege Anulează ștergerea pentru a păstra contul. Cu Google, Microsoft sau Apple nu se poate anula: folosește parola sau linkul din e-mailul nostru. Consultă Răzgândire în termen de 7 zile.
„Un cont folosește deja acest email. Conectează-te așa cum ai făcut-o anterior sau resetează-ți parola din ecranul de conectare.” Furnizorul nu a confirmat acea adresă, deci Stichos nu o va asocia. Acest lucru se poate întâmpla cu anumite conturi Microsoft de serviciu sau de școală. Conectează-te cu e-mailul și parola, sau alege Ai uitat parola? pentru a seta una. Consultă Metode de conectare.
„Un cont folosește deja această adresă de e-mail. Vrei să te conectezi?” O căsuță de e-mail corespunde unui singur cont. O adresă cu o etichetă + sau o adresă Gmail cu puncte suplimentare se consideră a fi aceeași căsuță de e-mail. Conectează-te la contul existent.
„Sesiunea ta a expirat. Te rugăm să te conectezi din nou.” Conectează-te din nou cu e-mailul și parola, sau cu Google, Microsoft sau Apple.
Crearea poveștilor
„Ai terminat cele 2 povești de astăzi. Lectură plăcută!” sau „Ai terminat poveștile pentru luna aceasta. Lectură plăcută!” Poveștile din planul tău s-au epuizat pentru moment. Mesajul arată când vor sosi mai multe. Între timp, opțiunile Continuă să citești și Descoperă nu consumă din limită. Consultă Ce se întâmplă când rămân fără povești? și Planuri și limite.
„Ultima ta poveste este încă în curs de redactare. Așteaptă un moment să se termine, apoi încearcă din nou.” Se poate crea o singură poveste la un moment dat. Așteaptă finalizarea primei povești, apoi încearcă din nou.
Un mesaj care spune „încercarea ta nu a fost consumată”: povestea a eșuat și nu a fost contorizată. Alege Generează pentru a încerca din nou. Dacă apare mesajul „Generatorul de povești este foarte solicitat astăzi”, încearcă din nou peste câteva ore.
„Mai multe povești nu au putut fi finalizate astăzi, așa că generarea de povești noi este întreruptă pe contul tău până mâine. Încercările eșuate nu îți consumă niciodată poveștile.” Încearcă din nou după ora 00:00 UTC.
Pauze pentru ziua curentă
„Stichos înregistrează un trafic foarte ridicat în acest moment. Poveștile noi și noile căutări de cuvinte sunt întrerupte până la 17:00. Tot ce ai citit deja funcționează în continuare.” Stichos a oprit temporar poveștile noi și noile căutări. Poveștile, cuvintele salvate și căutările deja efectuate se deschid în continuare. Revino după ora afișată (miezul nopții UTC, în ora ta locală).
„Ceva pare neobișnuit pe contul tău astăzi, așa că poveștile noi și noile căutări de cuvinte sunt întrerupte până la 17:00. Am fost notificați. Tot ce ai citit deja funcționează în continuare.” Aceasta este o limită de siguranță doar pentru acel cont. Aceasta expiră la ora indicată. În caz de o posibilă eroare, scrie-ne.
„Ai atins limita de astăzi pentru perioada ta de încercare gratuită. Se resetează la 17:00, iar tot ce ai citit deja funcționează în continuare. Pentru a nu aștepta, se poate începe planul mai devreme din Plan și facturare.” O perioadă de încercare gratuită are o limită de siguranță zilnică mai mică până la prima plată. Aceasta expiră la ora indicată, sau la începerea planului din secțiunea Plan și facturare.
„Ai atins limita de astăzi pe planul Gratuit. Poveștile noi și noile căutări de cuvinte sunt întrerupte până la 17:00, iar tot ce ai citit deja funcționează în continuare. Learner Plus are o limită zilnică mai mare.” Planul Gratuit are o limită de siguranță zilnică pentru utilizare echitabilă. Aceasta expiră la ora indicată (miezul nopții UTC, în ora ta locală). Learner Plus permite mai multe în fiecare zi; consultă Planuri și limite.
Căutarea cuvintelor
„Ai căutat o mulțime de cuvinte noi astăzi. Mai multe mâine, sau fără limită zilnică cu Learner Plus.” S-a atins numărul zilnic de căutări de cuvinte în povești pentru planul Gratuit. Cuvintele deja căutate se deschid în continuare. Mai multe vor fi disponibile după ora 00:00 UTC. Consultă Câte cuvinte se pot căuta?
„Ai căutat o mulțime de cuvinte noi astăzi. Mai multe mâine, sau mai multe cu Learner Plus. Cuvintele aflate deja în Word Bank-ul tău funcționează în continuare.” Pe un plan cu plată: „Ai căutat o mulțime de cuvinte noi astăzi. Mai multe mâine. Cuvintele aflate deja în Word Bank-ul tău funcționează în continuare.” S-a atins numărul zilnic de căutări în dicționar în Word Bank. Mai multe vor fi disponibile după ora 00:00 UTC. Consultă Word Bank.
Audio
„Ai consumat minutele audio din această lună. Mai multe pe 3 noiembrie 2026.” Noul tău audio pentru lună este epuizat. Reluările sunt în continuare gratuite. Consultă Cum funcționează minutele.
„Ai consumat minutele audio de astăzi. Vei primi mai multe la reîmprospătarea zilnică.” S-a atins limita zilnică pentru audio nou (20 de minute pe Learner Plus, 40 pe Educator Studio). Mai multe vor fi disponibile la ora 00:00 UTC. Reluările sunt în continuare gratuite.
Dacă bara Audio în această lună de sub secțiunea Utilizare din meniul contului nu este plină, s-a atins doar limita zilnică (20 de minute pe Learner Plus, 40 pe Educator Studio). Aceasta se resetează la ora 00:00 UTC, indiferent de data indicată în mesaj. Versiunea Studio poate afișa și mesajul „Audio pentru astăzi s-a epuizat. Revine la 17:00.”
„Disponibil cu Premium Audio” Audio-ul pentru povești necesită un plan plătit cu suplimentul Premium Audio. Consultă Obține Premium Audio.
„Serviciul audio este ocupat. Încearcă din nou în curând.” Așteaptă un minut și redă din nou.
Un link partajat spune „Acest link nu este disponibil”
„Acest link nu este disponibil. Este posibil să fi fost dezactivat sau șters. Cere-i tutorului tău unul nou.” Tutorul a dezactivat sau șters linkul, sau povestea a fost ștearsă. Cere un nou link. Pentru tutori: consultă Dezactivarea sau ștergerea unui link.
Plan, facturare și datele tale
Plată restantă, cu mesajul „Ultima ta plată nu a reușit. Actualizează-ți cardul din Gestionează abonamentul pentru a-ți păstra planul.” Planul rămâne activ pentru moment. Alege butonul Gestionează abonamentul și actualizează cardul. Consultă În cazul în care o plată nu a reușit.
„Îți poți descărca datele o dată la 24 de ore. Încearcă din nou mai târziu.” Așteptarea este de 24 de ore de la ultima descărcare, nu până la miezul nopții. Consultă Descărcarea datelor tale.
Legat de acest subiect: Întreabă secțiunea de Ajutor · Contactează-ne · Planuri și limite · Conectare cu doi factori
A fost utilă această pagină?