דילוג לתוכן המרכזי

העברה לארכיון או מחיקה של תלמיד ​

העברה לארכיון של תלמיד שהופסקה ההוראה שלו כרגע: נתוני הקריאה עד כה נשמרים, וניתן לשחזר אותם. מחיקת תלמיד מסירה אותו לתמיד, יחד עם הקישורים שלו וכל מה שנקרא בהם.

העברה לארכיון ושחזור דורשים תוכנית Educator Studio. אפשר עדיין למחוק תלמיד גם אחרי שהתוכנית מסתיימת.

מה נשמר ומה נמחק בכל פעולה ​

ארכיוןמחיקה
התלמיד ברשימהעובר אל ארכיוןנעלם
הקישורים שלהםממשיכים להיפתח, אך מפסיקים לתעדמפסיקים לעבוד
מה שנקרא קודם לכןנשמרנמחק
ביטולשחזורלא ניתן לביטול

קישורים רגילים לא מושפעים בשני המקרים.

מחיקת תלמיד מוציאה את הסיפורים גם מתוך הספרייה של אותו תלמיד, אם הקישור נפתח בזמן חיבור לחשבון, אלא אם נשמר עותק. העברה לארכיון לא עושה זאת.

איך להעביר תלמיד לארכיון? ​

  1. ב-Dashboard, יש לפתוח את התלמיד או הכיתה.
  2. יש לבחור באפשרות ניהול תלמיד, ואז העברה לארכיון.
  3. Stichos שואל "להעביר תלמיד זה לארכיון?": "הם יוסרו מרשימת התלמידים שלך. הקישורים שלהם ימשיכו לעבוד אך לא יתעדו יותר את מה שהם קוראים. אפשר להחזיר אותם בכל עת מהארכיון שב-Dashboard."
  4. יש לבחור באפשרות העברה לארכיון. לאחר מכן תתבצע חזרה ל-Dashboard.

תלמיד שהועבר לארכיון יוצא מהרשימה כל התלמידים, מהעדכונים מאז הבדיקה האחרונה, ומהרשימה הוספת קישור עבור… בזמן שיתוף סיפור. הקישורים שלהם כבר לא מראים את ההודעה שהמורה יראה את הקריאה שלהם, ושום דבר שהם קוראים בזמן שהם בארכיון לא מתועד. עדיין אפשר לפתוח את העמוד שלהם, עם המגמה והדוחות מתוך ארכיון.

דוגמה

נואה לוקח הפסקה מרוסית במהלך הקיץ. ילנה מעבירה אותו לארכיון. הקישורים הישנים שלו עדיין נפתחים אם הוא רוצה לקרוא שוב, ונתוני הקריאה שלו מהאביב נשארים בעמוד שלו תחת ארכיון.

שחזור תלמיד מהארכיון ​

  1. ב-Dashboard, יש לבחור באפשרות ארכיון כדי לפתוח את הרשימה.
  2. יש לבחור באפשרות שחזור ליד השם שלהם.

או לפתוח את העמוד שלהם מתוך ארכיון, לבחור באפשרות ניהול תלמיד, ואז שחזור. לאחר מכן נשארים בעמוד שלהם.

הם חוזרים להופיע תחת כל התלמידים וגם הוספת קישור עבור…, והקישורים שלהם שוב מתעדים קריאה. ניתן גם לשחזר תלמיד כשמוסיפים תלמיד עם שם זהה: יש לבחור בכפתור שחזור … שמופיע.

מחיקת תלמיד ​

  1. ב-Dashboard, יש לפתוח את התלמיד או הכיתה.
  2. יש לבחור באפשרות ניהול תלמיד, ואז מחיקה.
  3. Stichos שואל "למחוק תלמיד זה?": "הקישורים שלהם יפסיקו לעבוד, ומה שהם קראו דרכם יימחק. לא ניתן לבטל פעולה זו."
  4. יש לבחור באפשרות מחיקת תלמיד. לאחר מכן תתבצע חזרה ל-Dashboard.

כדי למחוק תלמיד מהארכיון, יש לפתוח את ארכיון ולבחור באפשרות מחיקת תלמיד ליד השם שלו. אותה שאלה, "למחוק תלמיד זה?", תופיע קודם לכן.

אם יש סיכוי ללמד אותם שוב, כדאי להעביר אותם לארכיון במקום זאת.

מחיקת קישור יחיד, או סיפור ​

  • קישור יחיד: בדוח הקישור, יש לבחור באפשרות מחיקת קישור. מה שנקרא בקישור זה נמחק; התלמיד נשאר. למידע נוסף ניתן לראות את קריאת דוח קישור.
  • סיפור: ב-Educator Studio, בעת מחיקת סיפור שהתלמידים קראו בקישורים במעקב, השאלה מוסיפה: "מה שתלמידים קוראים בקישורים שלו יימחק גם מ-Dashboard שלך. כדי לשמור את המידע, עדיף להעביר את הסיפור לארכיון." העברה של סיפור לארכיון שומרת את נתוני הקריאה שלו.

נתוני קריאה נמחקים גם עם מחיקת החשבון.

התוכנית שלי הסתיימה. מה עדיין אפשר לעשות?

אפשר למחוק תלמיד (האפשרות מחיקת תלמיד בעמוד שלו) ולמחוק או לכבות קישורים. לא ניתן להעביר לארכיון או לשחזר תלמידים עד לחידוש המינוי. למידע נוסף ניתן לראות את Dashboard.

למשך כמה זמן נשמרים נתוני הקריאה של התלמידים שלי?

עד למחיקת התלמיד, הקישור, הסיפור או החשבון. אין מגבלת זמן אחרת.

בנושא זה: Dashboard · הוספת תלמידים וכיתות · קריאת דוח קישור · מה המורה רואה

האם הדף הזה עזר?