Gå til hovedinnhold

Arkiver eller slett en student ​

Arkiver en student du har sluttet å undervise for øyeblikket: Lesingen deres så langt beholdes, og du kan gjenopprette dem. Slett en student for å fjerne dem for godt, inkludert lenkene deres og alt de har lest på dem.

Arkivering og gjenoppretting krever abonnementet Educator Studio. En student kan fremdeles slettes etter at abonnementet ditt utløper.

Hva hver av dem beholder eller sletter ​

ArkiverSlett
Studenten på listen dinFlyttes til ArkivertBorte
Lenkene deresFortsetter å åpnes, men slutter å registrereSlutter å fungere
Hva de leste tidligereBeholdesSlettes
AngreGjenopprettKan ikke gjøres om

De vanlige lenkene dine påvirkes ikke uansett.

Sletting av en student fjerner også historiene deres fra studentens eget bibliotek, hvis de åpnet lenken mens de var logget inn, med mindre de lagret en kopi. Arkivering gjør ikke dette.

Hvordan arkiverer jeg en student? ​

  1. Åpne studenten eller klassen på din Dashboard.
  2. Velg Administrer student, og deretter Arkiver.
  3. Stichos spør “Arkivere denne studenten?”: “De fjernes fra listen din over studenter. Lenkene deres fortsetter å fungere, men slutter å registrere hva de leser. Du kan gjenopprette dem fra Arkivert på din Dashboard.”
  4. Velg Arkiver. Du tas tilbake til din Dashboard.

En arkivert student forsvinner fra Alle studenter, nyhetene siden du sist sjekket, og listen Legg til en lenke for… når du deler en historie. Lenkene deres viser ikke lenger varselet om at læreren vil se lesingen deres, og ingenting de leser mens de er arkivert blir registrert. Du kan fremdeles åpne siden deres, med fremdriften deres, og rapporter fra Arkivert.

Eksempel

Noah tar en pause fra russisk over sommeren. Elena arkiverer ham. De gamle lenkene hans åpnes fremdeles hvis han vil lese noe på nytt, og lesingen hans fra våren forblir på siden hans under Arkivert.

Gjenopprett en arkivert student ​

  1. Velg Arkivert på din Dashboard for å åpne listen.
  2. Velg Gjenopprett ved siden av navnet deres.

Eller åpne siden deres fra Arkivert, velg Administrer student, og deretter Gjenopprett. Du forblir på siden deres.

De er tilbake under Alle studenter og Legg til en lenke for…, og lenkene deres registrerer lesing igjen. Du kan også gjenopprette noen når du legger til en student med samme navn: Velg knappen Gjenopprett … som dukker opp.

Slett en student ​

  1. Åpne studenten eller klassen på din Dashboard.
  2. Velg Administrer student, og deretter Slett.
  3. Stichos spør “Slette denne studenten?”: “Lenkene deres slutter å fungere, og det de har lest via dem blir slettet. Dette kan ikke desfremgangs.”
  4. Velg Slett student. Du tas tilbake til din Dashboard.

For å slette en arkivert student, åpne Arkivert og velg Slett student ved siden av navnet deres. Det samme spørsmålet “Slette denne studenten?” kommer først.

Hvis du kanskje skal undervise dem igjen, bør de arkiveres i stedet.

Slett en lenke, eller en historie ​

  • En lenke: På lenkerapporten, velg Slett lenke. Det som ble lest på den lenken blir slettet; studenten blir værende. Se Lese en lenkerapport.
  • En historie: I Educator Studio, når du sletter en historie som studentene dine leste via sporede lenker, legger spørsmålet til: “Det studentene leser på lenkene, slettes også fra Dashboard. Hvis du vil beholde det, kan du arkivere historien i stedet.” Å arkivere en historie beholder lesingen av den.

Lesing slettes også sammen med kontoen din.

Abonnementet mitt er over. Hva kan jeg fremdeles gjøre?

Du kan slette en student (med valget Slett student på siden deres) og slette eller slå av lenker. Du kan ikke arkivere eller gjenopprette studenter før du abonnerer på nytt. Se Dashboard.

Hvor lenge beholdes studentenes lesing?

Til studenten, lenken, historien eller kontoen din slettes. Det er ingen annen tidsgrense.

Relatert: Dashboard · Legg til studenter og klasser · Lese en lenkerapport · Hva læreren din ser

Var denne siden til hjelp?