Gå til hovedindhold

Tilføj elever og klasser ​

En elev er et navn, du giver til en, du sender historier til, eller til en hel klasse. Det er ikke en konto: dine elever tilmelder sig aldrig, og de kan ikke se det. Du tilføjer dem på dit Dashboard eller mens du deler en historie, og de har hver især en side, der viser deres læsning.

Tilføjelse og ændring af elever kræver et Educator Studio-abonnement.

Tilføj en elev eller klasse på dit Dashboard ​

  1. Vælg Tilføj elev på dit Dashboard.
  2. Indtast feltet Navn eller klasse, for eksempel “Noah” eller “Tuesday group”.
  3. Vælg det Sprog, de læser. En elev hører til et bestemt historiesprog.
  4. For en gruppe skal du sætte flueben ved Dette er en klasse.
  5. Vælg knappen Tilføj. De vises under overskriften Alle elever.

Et navn kan kun bruges én gang, uanset brug af store og små bogstaver. Hvis det er i brug, siger Stichos “Du har allerede en elev eller klasse kaldet “…”.” Hvis du har arkiveret nogen med det navn, siger Stichos “Du har en arkiveret elev eller klasse kaldet “…”.” Vælg Gendan … for at bringe dem tilbage i stedet.

Du kan også tilføje en elev, mens du deler en historie, under Tilføj et link til… i Educator Studio. Se Links til en elev eller klasse.

Eksempel

Elena underviser i russisk. Hun tilføjer Noah og Priya med indstillingen Sprog sat til russisk, og derefter Tuesday group med flueben i Dette er en klasse. Alle tre vises nu under Tilføj et link til…, når hun deler en russisk historie.

Følg en enkelt elev ​

Vælg et navn under Alle elever for at åbne deres side. Den viser:

  • Deres historier, fordelt på moduler. Hvert modul, de har fået tilsendt en historie fra, vises med alle dets lektioner i rækkefølge, så du kan se, hvad der er det næste. Moduler før deres nuværende starter sammenfoldede; vælg et modulnavn for at åbne det. Historier uden for et modul findes under Ikke i et modul.
  • For hver historie: lektionsnummeret, overskriften under feltet Historie, den dag den blev markeret som Åbnet, et flueben for Gennemført, varigheden under Tid i minutter, og Opslag pr. 100 ord. En lektion, du ikke har sendt, angives som “ikke sendt”; en, de ikke har åbnet, siger “ikke åbnet endnu”, og en, de har åbnet men valgt ikke at dele, siger “valgte ikke at dele”. I slutningen af rækken for hver sendt historie er der et kopi-ikon (Kopiér link): det kopierer linket til den historie, hvilket er praktisk, hvis du har sendt en samling og glemt at kopiere linkene. Det vises ikke for et link, der er deaktiveret. Pilen øverst til venstre går tilbage til dit Dashboard.
  • Hvordan de læste den. Under en historie, der primært er læst i ét layout, står der “Læst primært med oversættelser” (Guidet) eller “Læst primært som ren tekst” (Solo). Deres antal opslag siger mindre om, hvor svær den var.
  • Deres tendens, i siden, for eksempel “Opslag pr. 100 ord gik fra 13 til 7 over de sidste 3 historier læst med Guidet.” Se Dashboard.
  • Ord de bliver ved med at slå op: ord, der er slået op i mindst to af deres historier, med antallet af historier. Indtil da står der “Ingen ord er dukket op i to af deres historier endnu.”

Vælg en histories titel for at åbne dens linkrapport. Se Læsning af en linkrapport.

En elevs side følger deres læsning modul for modul.

Send den næste historie ​

  1. Vælg Send næste historie på elevens side.
  2. Educator Studio åbner den første offentliggjorte lektion i deres nuværende modul, som du ikke har sendt til dem endnu. Del den som normalt, og tilføj deres link under Tilføj et link til….

Deres nuværende modul er modulet for den nyeste historie i et modul, som du har sendt til dem. Hvis du har sendt hver lektion i det, åbner Educator Studio formularen med det modul valgt, klar til en ny historie. Knappen vises, når du har sendt dem en historie, der er i et modul.

Brug de ord, de bliver ved med at slå op ​

  1. På elevens side, under afsnittet Ord de bliver ved med at slå op, skal du vælge Brug som nøgleord.
  2. Educator Studio åbnes med historiesproget sat til elevens, og disse ord som formularens nøgleord, i stedet for eventuelle ord, der allerede var der. Hvis der er flere, end niveauet tillader, angiver en besked, hvor mange der blev udeladt.
  3. Tjek resten af formularen og vælg Generer.

Omdøb en elev, eller markér som en klasse ​

  1. Vælg Administrer elev på elevens side.
  2. Vælg indstillingen Omdøb, indtast det nye navn, og vælg Gem. Eller vælg muligheden Markér som en klasse (for en klasse, vælg Markér som én elev).

Deres links og læsning forbliver uændrede.

Kan jeg ændre en elevs sprog?

Nej. En elev beholder det sprog, du valgte. Hvis du underviser en person i to sprog, skal du tilføje vedkommende to gange under to navne, for eksempel “Noah (Russian)” og “Noah (Hebrew)”.

Kan jeg se hvert klassemedlems læsning?

Nej. En klasse har ét link, som alle i den deler, så dens side viser klassens samlede læsning på det link.

Hvorfor er en elev ikke under Til, når jeg deler en historie?

Afsnittet Tilføj et link til… viser kun eleverne og klasserne for den histories sprog, og ikke de arkiverede. Se Arkivér eller slet en elev.

Relateret: Dashboard · Links til en elev eller klasse · Læsning af en linkrapport · Arkivér eller slet en elev

Var denne side hjælpsom?