Slet din konto
Slet konto under Indstillinger › Konto sletter din konto og dens data permanent efter 7 dage. Indtil da kan du fortryde ved at logge ind eller via det link, vi sender til dig på e-mail.
Hvordan sletter jeg min konto?
- Åbn kontomenuen (din avatar øverst i appen), og vælg Indstillinger.
- Vælg fanen Konto, og rul ned til Slet konto. Vælg Slet konto.
- Læs, hvad der går tabt, hvad der sker med din plan, og den dato, hvor kontoen slettes.
- Indtast adgangskoden under Din adgangskode. Hvis tofaktorlogin er slået til, kan der også blive bedt om en kode eller adgangsnøgle.
- Vælg Slet min konto.
Der logges ud på alle enheder, og Stichos viser "Din konto slettes den … For at fortryde inden da skal du logge ind eller bruge det link, vi har sendt til dig på e-mail." Vi sender også en e-mail med knappen Gendan min konto.
Hvad bliver slettet?
Advarslen viser det: "Du mister dit bibliotek og seneste historier, dit Word Bank, dine indstillinger samt eventuelle Educator-historier og delingslinks (dine elevers links holder op med at virke). Historier, du har delt med andre kursister, forbliver i det delte bibliotek uden noget, der knytter dem til dig."
For undervisere slettes enheder, ordlister, elever og læsningen på sporede links også.
Ønskes en kopi først? Download dine data inden sletningen.
Hvad sker der med din plan?
Ved sletning indstilles betalte planer til ikke at blive fornyet. Advarslen viser, hvor mange dage der er tilbage af planen.
- Årlig plan: På sletningsdatoen refunderes de ubrugte, fulde måneder. Advarslen viser det omtrentlige beløb.
- Månedlig plan eller gratis prøveperiode: Ingen refusion. Sletningen afslutter planen. Den eneste undtagelse, som er en plan, der startede uden en gratis prøveperiode, findes under Plan og fakturering.
Fakturaer forbliver hos Stripe, vores betalingsudbyder, da skattelovgivningen kræver, at de gemmes.
Eksempel
Sarah betaler årligt for Learner Plus og sletter sin konto med omkring fem måneder tilbage. Advarslen viser refusionen for disse fulde måneder. Syv dage senere slettes kontoen, og refusionen føres tilbage til hendes kort.
Fortryd inden for 7 dage
Kontoen er låst, ikke slettet, indtil den viste dato. For at beholde den kan du enten:
- Vælge at bruge Log ind med din e-mail og adgangskode. Stichos viser "Denne konto er planlagt til sletning den … Annuller sletningen for at beholde den, og log ind." Vælg Annuller sletning.
- Åbne den e-mail, vi sendte, og vælge Gendan min konto og derefter Gendan min konto igen på den side, der åbnes.
Kontoen gendannes, som den var, og en betalt plan indstilles til at blive fornyet igen. Login med Google, Microsoft eller Apple kan ikke annullere en sletning: Brug adgangskoden eller linket i e-mailen.
Efter 7 dage
Kontoen og dens personoplysninger slettes permanent, og der sendes en e-mail herom. Dette kan ikke gøres om, og den kan ikke gendannes efter denne dato. Hvis der oprettes en ny konto senere, vil et kort, der allerede har haft en gratis prøveperiode, ikke få en ny.
Jeg logger kun ind med Google, Microsoft eller Apple
Sletning kræver en adgangskode, så sektionen Indstillinger siger "Opret en adgangskode i afsnittet Adgangskode først for at bruge dette." Se Opret en adgangskode. Hvis tofaktorlogin er slået til, bruges en kode eller adgangsnøgle i stedet. Hvis der ikke er nogen adgangskode, og tofaktor er slået fra, skal der først logges ind igen med udbyderen; sletningen virker i de næste 10 minutter.
Der står, at mit abonnement ikke kunne stoppes
"Dit abonnement kunne ikke stoppes lige nu, så intet blev slettet." Stripe svarede ikke. Prøv igen om et par minutter.
Jeg har ikke bedt om dette
Gendan kontoen via e-mailen med det samme, skift adgangskoden, og skriv til info@stichos.com.
Relateret: Download dine data · Plan og fakturering · Login-metoder · Indstillinger og konto
Var denne side hjælpsom?