Избриши свој налог
Опција Избриши налог, у Подешавања › Налог, трајно брише налог и његове податке након 7 дана. До тада је могуће променити мишљење пријављивањем или помоћу линка који шаљемо имејлом.
Како да избришем свој налог?
- Отвори мени налога (твој аватар на врху апликације) и изабери Подешавања.
- Изабери картицу Налог и скролуј до опције Избриши налог. Изабери Избриши налог.
- Прочитај шта се све губи, шта се дешава са планом и датум када ће налог бити избрисан.
- Унеси лозинку у поље Твоја лозинка. Ако је укључена двофакторска пријава, може бити затражен и код или приступни кључ.
- Изабери Избриши мој налог.
Следи одјава са свих уређаја, а Stichos приказује поруку „Твој налог ће бити избрисан... Да промениш мишљење пре тога, пријави се или искористи линк који смо ти послали имејлом.” Такође шаљемо имејл са дугметом Врати мој налог.
Шта се брише
Упозорење то наводи: „Губи се библиотека и скоро читане приче, речник Word Bank, подешавања, као и све Educator приче и линкови за дељење (линкови за твоје ученике престају да раде). Приче подељене са другим ученицима остају у заједничкој библиотеци, без икакве повезаности са тобом.”
Ако држиш часове, твоје лекције, листе речи, ученици и читање на твојим праћеним линковима се такође бришу.
Желиш ли прво копију? Преузми своје податке пре брисања.
Шта се дешава са планом
Брисањем се плаћени план подешава тако да се не обнавља. Упозорење приказује колико је дана остало до краја плана.
- Годишњи план: на датум брисања добија се повраћај новца за неискоришћене пуне месеце. Упозорење приказује оквиран износ.
- Месечни план или бесплатни пробни период: нема повраћаја новца. Брисање га окончава. Једини изузетак, план који је почео без бесплатног пробног периода, налази се у одељку План и наплата.
Фактуре остају код Stripe-а, нашег провајдера за плаћања, јер порески закони захтевају њихово чување.
Пример
Sarah плаћа Learner Plus на годишњем нивоу и брише налог око пет месеци пре истека. Упозорење приказује повраћај новца за те пуне месеце. Седам дана касније, њен налог се брише, а новац се враћа на њену картицу.
Промени мишљење у року од 7 дана
Налог је закључан, али не и нестао, све до приказаног датума. За задржавање налога, могуће је следеће:
- Искористи опцију Пријави се са својим имејлом и лозинком. Stichos приказује поруку „Овај налог је заказан за брисање... Откажи брисање за задржавање налога и пријаву.” Изабери Откажи брисање.
- Отвори имејл који смо послали и изабери Врати мој налог, а затим поново Врати мој налог на страници која се отвори.
Налог се враћа у претходно стање, а плаћени план се поново подешава на обнављање. Пријављивање преко Google-а, Microsoft-а или Apple-а не може отказати брисање: користи своју лозинку или линк из имејла.
Након 7 дана
Налог и лични подаци на њему се трајно бришу, о чему шаљемо обавештење имејлом. Ово се не може поништити и налог се не може вратити након тог датума. Ако се касније направи нови налог, картица која је већ имала бесплатни пробни период неће добити нови.
Пријављивање се врши само преко Google-а, Microsoft-а или Apple-а
За брисање је потребна лозинка, па у подешавањима пише „Прво постави лозинку у одељку Лозинка да би ово користио.” Погледај Постави лозинку. Ако је укључена двофакторска пријава, код или приступни кључ ће послужити као потврда. Ако нема лозинке и двофакторска пријава је искључена, потребно је прво поновно пријављивање преко свог провајдера; брисање функционише наредних 10 минута.
Пише да претплата није могла бити заустављена
„Твоја претплата тренутно није могла бити заустављена, тако да ништа није избрисано.” Stripe није одговорио. Покушај поново за неколико минута.
Ово није тражено са моје стране
Одмах врати свој налог преко имејла, промени лозинку и пиши на info@stichos.com.
Повезано: Преузми своје податке · План и наплата · Методе пријављивања · Подешавања и налог
Да ли је ова страница била од помоћи?