Pāriet uz pamatsaturu

Arhivēt vai dzēst studentu ​

Arhivē studentu, ko šobrīd nemāci: viņa līdzšinējais lasītais saglabājas, un ir iespējams viņu atjaunot. Dzēs studentu, lai noņemtu viņu pavisam, kopā ar viņa saitēm un visu tajās lasīto saturu.

Arhivēšanai un atjaunošanai nepieciešams Educator Studio plāns. Dzēst studentu var arī pēc plāna beigām.

Ko katra darbība saglabā vai dzēš ​

ArhivētDzēst
Students tavā sarakstāPārvietojas uz sadaļu ArhivētsPazūd
Viņa saitesTurpina atvērties, bet pārtrauc ierakstītPārtrauc darboties
Līdz šim izlasītaisTiek saglabātsTiek dzēsts
AtsaukšanaIzmantojot pogu AtjaunotNevar atsaukt

Tavas parastās saites netiek ietekmētas nevienā no gadījumiem.

Studenta dzēšana izņem arī stāstus no šī studenta paša Library, ja viņš atvēra saiti pierakstījies, izņemot, ja ir saglabāta kopija. Arhivējot tas netiek darīts.

Kā arhivēt studentu? ​

  1. Savā Dashboard atver studentu vai klasi.
  2. Izvēlies iespēju Pārvaldīt studentu, pēc tam Arhivēt.
  3. Stichos jautā „Arhivēt šo studentu?”: „Viņi tiks izņemti no tavas studentu līnijas. Viņu saites joprojām darbosies, bet vairs neierakstīs izlasīto. Tu vari viņus atjaunot no arhīva savā Dashboard.”
  4. Izvēlies Arhivēt. Tu atgriezīsies Dashboard ekrānā.

Arhivēts students tiek izņemts no sadaļas Visi studenti, no jaunumiem kopš tavas pēdējās apskates reizes un saraksta Pievienot saiti lietotājam…, kad kopīgo stāstu. Viņu saitēs vairs nerādās paziņojums, ka skolotājs redzēs lasīto, un nekas no lasītā arhivēšanas laikā netiek ierakstīts. Joprojām var atvērt viņu lapu ar lasīšanas tendencēm un pārskatiem sadaļā Arhivēts.

Piemērs

Noah vasarā paņem pauzi no krievu valodas apguves. Elena viņu arhivē. Viņa vecās saites joprojām atveras, ja viņš vēlas pārlasīt saturu, un viņa lasīšanas progress no pavasara paliek viņa lapā sadaļā Arhivēts.

Atjaunot arhivētu studentu ​

  1. Savā Dashboard izvēlies sadaļu Arhivēts, lai atvērtu sarakstu.
  2. Blakus viņa vārdam izvēlies pogu Atjaunot.

Vai arī atver viņa lapu no sadaļas Arhivēts, izvēlies Pārvaldīt studentu, pēc tam Atjaunot. Tu paliksi viņa lapā.

Viņi atkal parādīsies sarakstos Visi studenti un Pievienot saiti lietotājam…, un viņu saites atkal ieraksta lasīto. Studentu iespējams atjaunot arī tad, ja pievieno studentu ar tādu pašu vārdu: atliek izvēlēties pogu Atjaunot …, kas parādās ekrānā.

Dzēst studentu ​

  1. Savā Dashboard atver studentu vai klasi.
  2. Izvēlies Pārvaldīt studentu, pēc tam Dzēst.
  3. Stichos jautā „Dzēst šo studentu?”: „Viņu saites pārtrauks darboties, un viss viņu izlasītais saturs tiks dzēsts. Šo darbību nevar atsaukt.”
  4. Izvēlies pogu Dzēst studentu. Tu atgriezīsies Dashboard ekrānā.

Lai dzēstu arhivētu studentu, atver sadaļu Arhivēts un blakus viņa vārdam izvēlies pogu Dzēst studentu. Vispirms tiks uzdots tas pats jautājums „Dzēst šo studentu?”.

Ja pastāv iespēja, ka tu atkal viņus mācīsi, tā vietā izmanto studenta arhivēšanu.

Dzēst vienu saiti vai stāstu ​

  • Viena saite: tās saites pārskatā izvēlies pogu Dzēst saiti. Tajā saitē izlasītais tiek dzēsts; students paliek sarakstā. Skaties Saites pārskata lasīšana.
  • Stāsts: Educator Studio plānā, dzēšot stāstu, ko studenti lasīja izsekotās saitēs, jautājumam tiks pievienots teksts: „Arī tas, ko studenti lasa šajā saitē, tiks dzēsts no tava Dashboard. Lai to saglabātu, tā vietā noarhivē stāstu.” Arhivējot stāstu, tā lasījumi saglabājas.

Lasījumi tiks dzēsti arī līdz ar tava konta dzēšanu.

Mans plāns beidzās. Ko es vēl varu darīt?

Ir iespējams dzēst studentu (poga Dzēst studentu viņa lapā) un dzēst vai izslēgt saites. Tu nevari arhivēt vai atjaunot studentus, līdz neabonēsi pakalpojumu no jauna. Skaties Dashboard.

Cik ilgi tiek saglabāti manu studentu lasījumi?

Līdz tu dzēsīsi studentu, saiti, stāstu vai savu kontu. Citu laika ierobežojumu nav.

Saistīts: Dashboard · Pievienot studentus un klases · Saites pārskata lasīšana · Ko redz tavs skolotājs

Vai šī lapa bija noderīga?